Sådan lærer du at blive ligeglad med hvad andre tænker om dig

onlinekursus

sådan lærer du at blive ligeglad med hvad andre tænker om dig

Holder du dig selv tilbage?

Altså fra at gøre eller sige det du egentlig mener eller har lyst til, fordi du er bange for hvad andre vil tænke eller mene om dig?

  • Kommer du til at lade være med at sige din mening på arbejdet fordi du frygter at Berit ( eller hvad han/hun nu hedder) rakker det ned eller brokker sig.
  • Eller undlader du at sige fra overfor din sviger mor, fordi du ikke gider at have mærkatetn”sær” påklistret på dig.
  • Undgår du (helt diskret) at vise hvad du laver i fritiden fordi det bare er maxpinligt, selvom det gør dig mega glad.

Måske er det nogle helt andre ting du gør, eller ikke gør, men uanset hvad, så er det nu tid til at give slip og være dig selv.

 

På dette kursus får du 4 (+1 bonus) øvelser der hjælper dig til at stå stærkere som dig selv, sige det du mener og slippe skammen over hvad du nu skammer dig over. Så du på den måde bliver lidt mere ligeglad med hvad andre tænker om dig, og i stedet kan gøre og sige det der gør dig glad og som er rigtigt for dig.

Altså du bliver mere fri til at være dig. 

hvordan foregår det

Her er hvad du kan forvente:

Du modtager med 3 dages mellemrum en øvelse du skal arbejde med. Den første modtager du med det samme du tilmelder dig, så du kan komme igang.

Hvert modul består af en kort video + øvelse.

Det tager ca 20-30 min, at se videon og lave øvelsen. Dertil skal der bruges tid på at øve dig, det er individuelt hvor meget tid du vil bruge på det.

Du har adgang til min hjælp på mail hele vejen. Du kan sende spørgsmål og  jeg anbefaler også at du sender dine refleksioner undervejs, så jeg kan støtte dig bedst muligt.

Du har adgang til materialet evigt, så du kan gå tilbage og gense øvelserne igen og igen, hvis du har brug for at få det opfrisket. 

Din investering

Det foregår over 2 uger (men du må gerne strække de længere hvis du har brug for det) Du får en ny øvelse hver 3. dag.

Bonus: et redskab der lærer dig at være mere åben og fri

Sommerpris 180,- kr (spar 25%)

Gælder til 31. august 2022

error: Content is protected !!